Zoekmachine Optimalisatie Tips.

Bij het ontwerpen en bouwen van een website houden wij logischerwijs rekening met de zoekmachine optimalisatie. In eerste instantie is de basis van zoekmachine optimalisatie logisch nadenken. En om u hierin een beetje opweg te helpen geven wij u een 4-tal tips!

interne links in website

Tip 1) Maak veel links tussen uw pagina’s onderling.
Het linken van pagina naar pagina onderling zijn interne links. Het is de basis regel wanneer u begint met het zoekmachine optimaliseren van uw website. Het is de meest makkelijke manier om zoekmachines goed door uw gehele website te dirigeren.

interne links in website

Tip 2) Creëer links vanaf andere websites, link-building!
Zorg dat er veel andere websites naar uw website verwijzen door middel van links. Dit verhoogt uw website status en zal de website hoger op de zoekmachine ranglijst laten komen. Link-building is onder andere mogelijk door gebruik te maken van Social Media (Facebook, Twitter, e.a.)

Tip 3 Gebruik de "ALT” bij afbeeldingen.
Zoekmachines kunnen alleen tekst lezen en kijken dus niet naar afbeeldingen. Daarom moeten de afbeeldingen gerichte omschrijvingen bevatten. Door het toevoegen van een "ALT”-tag is het mogelijk om een goede omschrijving van het plaatje te plaatsen. Het beste is om de "ALT”-tag samenhangend te laten zijn met de tekst die op die pagina staat.