Het is de hoogste tijd!

Niet iedereen heeft gelijk een grote professionele website nodig, liever een kostenefficiënt website-pakket met daarbij een professionele website die meegroeit met u en uw bedrijf. Een professionele website + CMS waarmee u zelf pagina’s kunt maken of weghalen en wat net zo makkelijk werkt als het typen van een brief. Een professionele website met constant support, hoe u iets het beste en mooiste kunt plaatsen en/of onze hulp bij het aantrekken van nog meer bezoekers.

Een professionele website die, met één druk op de knop, uw pagina op facebook of twitter publiceert en ook nog eens mooi gedeeld kan worden via Whats-App.
 

  • Professionele website laten maken met CMS
  • Responsive website laten maken met CMS
  • Website met SEO Keywords
  • Website met SEO Keywords
  • Website laten maken met Google Analytics
  • professionele website support

Onderzochte feiten over website bezoekers:

Vanaf 2017 zullen mobiele apparaten (is: mobiele telefoons en tablets) voor 75% verantwoordelijk zijn voor het volledige internetverkeer (bron: nu.nl). Simpel gezegd zijn dit dus ook 75% van UW website bezoekers. Een responsive website die op een desktop, tablet of mobieltje er altijd goed uitziet is dus echt een noodzaak voor iedere ondernemer. 
Verder onderzoek wijst ook uit dat een website bezoeker binnen 3 klikken wil vinden wat hij zoekt,  en waarbij afbeeldingen, die het gezochte onderwerp ondersteunen, in 80% van de gevallen doorslag gevend is voor doorklikken naar uw informatie.
Google blijft hierbij nog steeds het grootste startpunt van de zoekopdracht, maar ook facebook kan veel bezoeken genereren bij gebruik van goede afbeeldingen en de juiste tekst.

Gebaseerd op deze gegevens hebben wij voor u het beste aanbod!

Een compleet MKB Website Service Pakket, een website + CMS vanaf 26,50 (excl BTW) per maand! Geen jaarlijkse licentiekosten, geen ongewenste servicekosten en al helemaal geen onvoorziene kosten achteraf. Maar wel een website waarvan u zeker bent dat u op het internet gevonden, gezien en gelezen kunt worden zonder dat u daar enige HTML kennis voor nodig heeft.
 

Hulp bij de teksten (content) op uw website.

U geeft aan welke producten/diensten u via uw website wilt aanbieden. Met die woorden starten wij een basis keyword-analyse. Door middel van deze analyse weet u welke zoekwoorden het meest worden gezocht en daarmee het meest interessant zijn voor uw website. Deze zoekwoorden zullen we gegroepeerd aanleveren zodat u op een juiste wijze uw website teksten kunt gaan schrijven.

Nadat u de teksten heeft geschreven, adviseren wij u hoe u de totale content het beste kunt plaatsen. Oftewel waar gaat u de verschillende teksten en afbeeldingen op uw website presenteren (dit is de basis content-strategie). Een dergelijke strategie helpt u om goed te worden gevonden en gelezen.
 

Uw website- en paginabezoekers.

Zodra uw website helemaal klaar is installeren wij Google Analytics voor u. Hiermee krijgt u volledig inzicht over uw websitebezoekers. Bijvoorbeeld de informatie over hoe ze op uw website terecht zijn gekomen of welke pagina’s veel bekeken worden. Zo kunt u zelf (of met onze hulp) uw website verbeteren om zo nog meer websitebezoekers te genereren.
 

Uw MKB Website Pakket … in het kort!

website laten makenBasis keyword-analyse   website laten makenBasis content-strategie
Door middel van onze basis keyword- analyse weet u welke zoektermen het meest interessant zijn voor uw website. En zo wordt u beter gevonden.

 
  Advies over het plaatsen van de verschillende teksten en afbeeldingen op uw website. Wat gaat u waar presenteren. Een dergelijke strategie helpt u om goed te worden gelezen.
 
website laten makenProfessionele Website met:   website laten makenContent Management Systeem
» Responsive opgebouwd (PC, tablet en mobiel).
» Onbeperkt aantal pagina's (vanuit CMS)
» Meerdere talen vanuit CMS (Optioneel)
» Bewerkbaar Contactformulier (vanuit CMS)
​» Blog-systeem
» Fotoalbum in één-klik (vanuit CMS)

 
  » Ons CMS T+ (Think Positive)
» Overzichtelijk paginabeheer
» Website statistieken
» Pagina statistieken
» Uitgebreide teksteditor
» Zoekmachinevriendelijke URL's
 
website laten makenService, Advies en Begeleiding!
Want na het afronden van de website blijven wij u helpen en adviseren!

Ik wil een vrijblijvende offerte!