Logo Ontwerp

Het gaat tegenwoordig bij het ontwerpen van een logo of huisstijl niet alleen om het bedenken van een goed en herkenbare woord / beeldmerk, maar ook om het zo kosten efficiënt als mogelijk uit te voeren.

Er representatief uitzien doet goed voorkomen, want uw (huis)stijl staat letterlijk vertaalt op uw visitekaartje. Als kleine of startende ondernemer wenst u betaalbaar te beginnen maar wel professioneel te ogen. 

inHRLEM.nl ontwerpt alles wat een ondernemer gebruikt aan promotie materiaal. Zoals websites, huisstijlen, visitekaartjes, banners, brochures, folders en advertenties. Daarnaast hebben we een netwerk van print- en drukwerk bedrijven, zo kunt u ook voor verschillende oplages bij ons terecht. Full-service noemen we dat!

  • ontwerpen van een logo of huisstijl

    Logo en/of Huisstijl Ontwerp

  • visitekaartje van huisstijl met logo

    Visitekaartje in Huisstijl

Meer dan een leuk lettertype!

Wij beschouwen het maken van een huisstijl, website of advertentie als veel meer dan alleen het uitzoeken van een leuk lettertype! Wij werken met de strategie: u moet worden gevonden, gezien en gelezen! Zodat uw bedrijf, dienst en/of product herkenbaar wordt bij iedereen die het moet zien en lezen.

Wenst u meer informatie over ons logo en huisstijl pakket, wij helpen u graag verder!