Resultaten voor verloskundige roermond

verloskundige roermond
Home Verloskundigenpraktijk Bollebuik Linne regio Roermond.
Zoveel vrouwen zijn zwanger, maar iedereen ervaart dit op haar eigen speciale manier. Laat je begeleiden door ervaren verloskundigen. Voel je veilig en thuis in Verloskundigenpraktijk Bollebuik. Zo breng je je kind ter wereld in een omgeving met de juiste energie.
Verloskundigen Roermond e.o. Verloskundigenpraktijk Roermond.
of bel 0475 38 38 88. 3D Echo Midden-Limburg. Monseigneur Driessenstraat 6. 6043 CV Roermond. oude hoofdingang Laurentius Ziekenhuis. 0475 38 38 88. 2019 All Rights Reserved Verloskundigen Roermond e.o. Voor een optimale werking van de website maken wij gebruik van cookies.
Laurentius Ziekenhuis Roermond verloskunde.
telefoon: 0475 38 23 45. Net zwanger, maar nog niet onder begeleiding van een verloskundige of gynaecoloog? Via de website van het Verloskundig Samenwerkingsverband Roermond kunt u zich direct aanmelden. Bezoek de website Verloskundig Samenwerkingsverband Roermond. Verloskunde zorgt voor patiënten met een medische indicatie tijdens de zwangerschap en bevalling.
Home verloskundigepraktijk Lilian Custers.
Welkom bij Verloskundige praktijk Lilian Custers. Wij geven u een goede begeleiding voor, tijdens en na uw zwangerschap. Door zeer ruim de tijd te nemen geven wij u de persoonlijke begeleiding die u nodig heeft. Wij zijn er voor advies vóór dat u zwanger bent pre-conceptioneel en voor de begeleiding. en controle van de zwangerschap, baring en/of kraambed.U kunt met ons thuis of in t ziekenhuis van Weert of Roermond bevallen.Er is een goede samenwerking met de gynaecologen uit de regio waarmee wij o.a protocollen ontwikkelen en vaardigheden oefenen.
Moeder zonder vaders De Limburger.
Niet als arts want ik ben uiteindelijk drie keer uitgeloot voor de studie medicijnen maar als verloskundige. Nu, achteraf, ben ik daar best blij om. Ik zie het bij mn broer; huisarts zijn is toch een stuk stressvoller en je hebt veel vaker met misère te maken. Terwijl je als vroedvrouw toch in 95 procent van de gevallen met blije, vrolijke mensen te maken krijgt. Ik ben inmiddels moeder van twee dochters, Timme van 6 en Joes van 4. Beide van dezelfde donorvader, Willem-Jan Cuypers. Nee, geen anonieme, dat wilde ik per se niet. Willem-Jan is weliswaar op afstand, maar op verjaar en feestdagen is hij er gewoon bij. Hij is gynaecoloog, dus hij heeft zelf twee keer de bevalling gedaan. En beide keren waren ook de vier collegas waarmee ik de Verloskundigenpraktijk Roermond run, erbij.
Maatschap Verloskundigen Roermond eo Roermond Oozo.nl.
Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 14117490 en is gelegen in Roermondse Veld in de gemeente Roermond. Bij Maatschap Verloskundigen Roermond eo zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam. Meer weten over Maatschap Verloskundigen Roermond eo?
Verloskundigen.
Verloskundige praktijk Natuurlijk bij Jeanny. Verloskundige praktijk Thoes. Verloskundige praktijk Lief. Verloskundige praktijk Geleen. Verloskundige praktijk Parkstad. Verloskundigen praktijk Bevalt beter. Verloskundigen praktijk t Bolleke. Lotus Verloskundig Centrum Heerlen. Verloskundigen Praktijk Roermond. Verloskundige Praktijk De Roerstreek. Zuyderland Ziekenhuis locatie Sittard-Geleen.
Echo bij Echocentrum Midden-Limburg te Roermond.
de juiste plek voor een medische echo. Als je zwanger bent krijg je, na doorverwijzing door je verloskundige of huisarts, standaard enkele medische echos die worden vergoed door de zorgverzekeraar. De eerste termijn echo zal bij 9-10 weken worden gemaakt en de tweede rond 12-13 weken.
Naar de verloskundige Groene Kruis Kraamzorg.
077-398 14 50. Verloskundige Praktijk Venray. 06-22 92 21 51. Voor afspraken: 06-22 72 29 96. Praktijk voor verloskunde Bergen-Gennep. Irene praktijk voor verloskunde Mook-Molenhoek-Malden. 024-397 54 17. Verloskundigen in Midden-Limburg. Verloskundige praktijk Roermond e.o. 0475 337 382. Verloskundige Praktijk Weert.
Verloskundigen in Roermond Brabbels.
Brabbels Adressen Verloskundigen Verloskundigen in Roermond. Verloskundigen in Roermond. Bekijk een overzicht van alle verloskundigen in Roermond. Maatschap Verloskundigen Roermond e.o. Maatschap Verloskundigen Roermond e.o. 6043 GN Roermond. Nog geen foto's!' Bekijk de vermelding van Maatschap Verloskundigen Roermond e.o. Een verloskundige toevoegen?
De praktijk Verloskundigen Midden-Limburg.
Wij zijn onderdeel van de Kring verloskundigen Midden Limburg. In deze kring zijn alle verloskundigenpraktijken van Roermond en omstreken en Weert en omstreken vertegenwoordigd. Binnen deze kring blijven we op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Daarnaast vergelijken we onder andere de verloskundige zorg en leren we van elkaar.
Verloskundige roermond Roermond Pagina 30/31 Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Roermond staat bekend als winkelstad en wordt wekelijks door veel mensen bezocht. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Roermond, die ook te vinden zijn in de rubriek verloskundige roermond! Ing Bank Roermond. Gemeente Roermond Roermond. Sociale Verzekeringsbank Roermond.

Contacteer ons

taxi Waalwijk
Webdesign Amsterdam
taxi domburg
website laten maken veenendaal
website laten maken haarlem
website laten maken deventer
website laten maken alphen aan den rijn
verloskundige roermond
dansschool hoogeveen
dansschool drachten
dierenwinkel hoorn