Resultaten voor dansschool barendrecht

dansschool barendrecht
Dansschool Jacques Dance Passion Barendrecht Oozo.nl.
De onderneming Dansschool Jacques Dance Passion is gevestigd op Middeldijk 56 te Barendrecht en is actief in de branche Cultureel onderwijs. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 24274770 en is gelegen in Molenvliet 2 in de gemeente Barendrecht.
Berichten met de tag Dansen BarendrechtNU.nl.
Dansers van Gymnastiekvereniging Barendrecht geven Winterdansshow in Theater het Kruispunt. Woensdag 20 februari 2019 Gemiddelde leestijd: 19 sec. BARENDRECHT Fotos De dansafdeling van Gymnastiekvereniging Barendrecht heeft afgelopen zondag, voor het eerst in de geschiedenis van de vereniging, een Winterdansshow gegeven.
Salsadansschool SuriHarold Salsadansschool Suriharold is de toonaangevende dansschool op het gebied van Salsa danslessen en Zumba fitness in Rotterdam.
Salsadansschool SuriHarold is de dansschool waar je moet zijn voor salsa danslessen in Rotterdam en omstreken. Wij vinden kwaliteit, persoonlijke aandacht en gezelligheid heel belangrijk. We geven groepslessen en salsa privé lessen. Heb je de gratis salsa proefles gemist? Instromen kan elke maandag om 20.00 uur en elke dinsdag om 19.00 uur op de locatie Meerweide aan de Grote Hagen 98 in Rotterdam-Zuid.
Balletlessen Jacqueline Bongers.
Iedere leerling kan zich goed ontwikkelen in deze dansstudio's, die alle mogelijkheden bieden om optimaal te genieten van de dansles. Dans is tenslotte plezier in bewegen met je lichaam, door de ruimte, op muziek, met je eigen gevoel en beleving.
Dansavond Jacques Dance Passion De Schakel Barendrecht.
wo 13 jan 2016, 1206.: BARENDRECHT Op zaterdagavond 16 januari is er in Dansschool Jacques Dance Passion aan Middeldijk 56 een gezellige dansavond. Iedereen die gek is van dansen is van harte welkom. Verzoeknummers kunnen altijd aangevraagd worden zodat er voor ieder wat wils is.
Dansschool Love2Do Dansles voor peuters t/m senioren meester Bart.
Voor onze relatief kleine dansschool is het een grote investering, maar wanneer we alle blije gezichten zien, weten we elk jaar weer waar we het voor doen: het plezier en de ontwikkeling van onze leerlingen. Dansschool Love2Do heeft locaties in Rhoon en Poortugaal maar is er ook voor mensen die dansles in Hoogvliet of dansles in Barendrecht zoeken.
Dansschool, Luckydancing, Stijldansen, Salsa, Argentijnse Tango, Dansen, Danslessen, Dansworkshops, Dordrecht.
Dansschool LuckyDancing Dordrecht. 17 t/m 23 September Openweek. met GRATIS proef danslessen. Stijldansen, Salsa, Honeymoondanscursus en Priv danslessen. Nieuwe danscursussen starten in de 3e week van september tijdens de Openweek van 17 t/m 23 september, met GRATIS proeflessen. Klik Boven voor meer info.
Ons team professionele dans docenten dansschool.
Boek nu een gratis proefles! Dansstudio Kimberly Pikeur.
Dé leukste dansschool van Spijkenisse! Dansstudio KP in Spijkenisse biedt danslessen voor jong en oud. Wij geloven in een leeromgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Onze dansdocenten besteden daarom veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen. Onze dansschool kenmerkt zich door een nadruk op sfeer, plezier en kwaliteit.
Dansschool Barendrecht Webtop20.
Dansschool in Barendrecht. Hieronder vindt je een overzicht van de 20 beste websites in de rubriek dansschool in Barendrecht. Hoort jouw website ook in de rubriek dansschool thuis, maar is deze nog niet bekend bij ons dan kan je je website gratis aanmelden.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Bollywood dansschool voor dansles in Barendrecht Bollywood Dansschool Indian Passion.
Bollywood dansschool voor dansles in Barendrecht Aishwania 2017-05-15T2210360000.: Hier zie je de lestijden en locaties van Bollywood Dansschool Indian Passion. Lestijden in Barendrecht. Tijden kunnen afwijken per periode i.v.m. vakanties en groepsverdelingen. Mocht je meer informatie willen kan je me een mail sturen.

Contacteer ons

dierenwinkel oss
dansschool hengelo
verloskundige steenwijk
dierenwinkel schiedam
dansschool papendrecht
dansschool roermond
dansschool uden
beste domeinnaam
tuinman roosendaal
dansschool brunssum
dansschool barendrecht
taxi poortugaal